Rubriky
Oznámení

Členské příspěvky 2019 / 2020

Milí rodiče,

zdravím Vás na začátku nového skautského roku, po vydařeném letním táboře a letních brigádách v naší klubovně, abych Vám za skautské středisko Svornost Bělá pod Bezdězem poskytl letošní informace o placení členských příspěvků.

Dlouhodobě se snažíme o co nejnižší náklady na činnost, abychom co nejméně zatěžovali Vaše rodinné rozpočty. Prostředky na činnost získáváme z dotací, grantů, darů, členských a sponzorských příspěvků. Všichni vedoucí se věnují dětem zdarma ve svém volném čase a to platí i pro další činovníky, kteří se starají o klubovnu, inventář a finanční zajištění naší činnosti.

Členské příspěvky na skautský rok 2019/2020 budeme vybírat ve výši 1000 Kč na jedno dítě. Zůstávají tedy ve stejné výši, jako v loňském roce.

Pokud máte chuť podpořit naši činnost nad rámec základní registrace v roční výši např. 2000 Kč či jakoukoli jinou částkou, jako dar na hlavní činnost, budeme Vám velice vděční. Finanční dar lze odečíst z daňového základu v daňovém přiznání. Rádi Vás uvedeme na našich stránkách a obdarujeme malou pozorností určenou jen našim podporovatelům.

Členské příspěvky posílejte prosím nejpozději do 30. 10. 2019 na střediskový účet vedený v bance FIO č. 2200488337/2010, jako variabilní symbol uveďte prvních šest čísel RČ čísla dítěte a do poznámky napište: členský příspěvek 2020 + jméno a příjmení dítěte.

Věřím, že jste s naší činností spokojeni a vážíme si důvěry, s níž nám svěřujete své ratolesti. Uvítáme i další pomoc, ať již finanční, materiální, či formou práce při úpravách naší klubovny nebo vaření na táboře. V případě jakýchkoli dotazů, připomínek či s nabídkou pomoci, se můžete obrátit na svého oddílového vedoucího nebo přímo na mne.

Přeji Vám příjemné babí léto a klidný rozjezd školního roku.

S pozdravem

Michal Horáček – Migel
vedoucí střediska Svornost

602 711 568     migel@skaut.cz