Rubriky
AKCE Nezařazené Různé akce

Hodina Země 2020

“Tento symbolický signál vyšleme tím, že se zapojíme do Hodiny Země a v sobotu 28. března se budeme věnovat hodinu naší planetě. Hodina samozřejmě nestačí, hodinou to pouze začíná.”

V této nesnadné době je těžké najít si aktivity na přečkání doby než uplyne. Každý den je to čím dál náročnejší. To je pochopitelné, ale pomáháme si tím navzájem. Pomáháme i naší Zemi! A další drobnost, která může trošku přispět k dobru. A to zapojit se do projektu Hodina Země.

Nelekejte se. Není potřeba se děsit. Byly doby, kdy elektřina nefungovala a lidé takto žili běžně. Večer si zapalovali lucerny, svíčky a mělo to své kouzlo. A má doteď. Tak proč si na hodinku neoddychnout a udělat si příjemný večer? Je to vlastně jednoduché. Stačí v sobotu 28.3. 2020 od 20:30 do 21:30 zhasnout doma všechna světla.

Pro někoho brnkačka, pro někoho jiného výzva. Tak ji zkuste zdolat. Udělejte si příjemný večer s partnerem, rodinný piknik při svíčkách s deskovkami nebo jen tak pokec 😊 Můžete si doma vyrobit vlastní lucerny, kterými si budete svítit!

Na stránkách www.hodinazeme.cz naleznete veškeré informace k tomuto projektu. Na Facebooku je i událost.

My se loni také zapojili a s dětmi vytvořili krásné lucerny a prošli se „temnou“ Bělou. Každá pomoc je dobrá. A ačkoli se to zdá jako nevýznamná maličkost, společně s ostatními udělá obrovskou změnu. Zapojit se může kdokoli.